Szórakozás

Ilyen volt a sztárpár titkos esküvője

Blake Lively-Ryan Reynolds (Blake Lively, Ryan Reynolds)
Blake Lively-Ryan Reynolds (Blake Lively, Ryan Reynolds)

Blake Lively teljesen váratlanul, alig pár hónap együttlét után hozzáment Ryan Reynoldshoz.

Még egy éve sincsenek együtt, mégis egy életre tervezik a kapcsolatukat. Blake Lively és Ryan Reynolds ugyanis vasárnap este összeházasodtak. A szexi páros tizenegy hónapnyi randizgatást követően mondta ki az igeneket a dél-karolinai Mount Pleasantban. A sátras lagzin előbb Florence Welch énekelt el három dalt, majd egy DJ szolgáltatta a talpalávalót a násznépnek.

Reynolds és párja 2010 közepén ismerkedtek meg, A Zöld Lámpás című film forgatásán, és állítólag viszonyuk is volt, ami nagyban hozzájárult a szépfiú válásához.


Mr. és Mrs. Reynolds

Sokak szerint a pár elhamarkodta a kézfogót. Reynoldsnak Scarlett Johanssonnal sem jött be a villámlagzi, és 26 hónap után kis is fulladt a szerelmük. Ráadásul A Gossip Girl csinos főszereplője még egy tízessel ifjabb is, mint újdonsült férje, esetleg még lehetnek gondjaik.

Reynolds Scarlettet megelőzően Alanis Morissette-et is majdnem oltár elé vezette, de nem sokkal a nagy nap előtt felbontották az eljegyzésüket. A válását követően pedig legjobb barátját, Sandra Bullockot akarta mindenáron elvenni, de Sandy nem akart újból férjhez menni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik