Szórakozás

Újra bezúzta magát Stone az X-Faktorba

A mentoroknak írt beolvasós dalával óriási sikert aratott szombat este a visszatérő szegedi rocker.

Szombat este a két évvel ezelőtt őt kiejtő mentoroknak írt dallal aratott hatalmas sikert az idei X-Faktor nagy visszatérője a szegedi Stone. Az ötvenkét éves Kovács László az adásban elmondta: bár kemény rocker-szíve összetört, amikor két éve nem jutott be a legjobb huszonnégy versenyző közé, és még nézni sem bírta a műsort, tapraállt és újra próbálkozott.

Barátaival írt dalával keményen be is olvasott az őket egykor kiejtő mentoroknak, akiknek azonban ez tetszett, és egyhangú igennel továbbengedték a szegedi rockert. Nagy Feró egyenesen azt mondta: magára is nemet mondana, ha nem így tenne.

Stone azt is elmondta az adásban: nem érti, hogy negyven fölött miért temetik az embereket, ezért ő szeretne ellenpélda lenni és ötvenkét évesen sikereket elérni. Ugyanakkor hozzátette: tudja, hogy  hogy ha valakinek “összejön az élet” azt sokan kezdik utálni. De éppen ezért reméli, hogy pár hónap múlva sikerei miatt nagyon sok ember lesz, aki nem kedveli majd, és soha nem adja fel -tréfálkozott.

A fordítóként dolgozó, ugyancsak szegedi, kétpetéjű ikerpárnak azonban nem sikerült a verseny. A Vladiszávlyev testvérek, Szelma és Veszna nyitották a válogatás második körét, és a mentoroknak azt mondták: a tehetség küldetés is, és kötelező élni vele. Ebben ugyan a mentorok is egyetértettek velük, abban viszont nem, hogy a lányok az éneklésben tehetségesek, így kiejtették őket. A szintén Csongrád megyei kötődésű műsorvezető, Ördög Nóri azzal vígasztalta őket, hogy a családnak és az édesapjuknak viszont tetszett a produkció, és úgyis a papa kritikája számít a legjobban a lányoknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik