Szórakozás

Szulák Andi újra formában és a képernyőn

Más lett az érdeklődése, de a hosszú kihagyás után újra vetélkedőt vezet a műsorvezető.

Szeptember 17-től minden hétfőn, kedden és szerdán 19.05 órai kezdettel Szulák Andreával találkozhatunk a Szerencsekerék vadonatúj évadában, aki azon kevés műsorvezetők egyike, aki nőként vezetheti a vetélkedőt -értesítette a Szeged24-et a STORY4.

“Örülök is neki! Annak pedig pláne, hogy újra játékot vezethetek. Tudod mi az érdekes? Hogy annyi évvel az Activity után még mindig emlékeznek rám játékvezetőként. De nem csak emlékeznek, hanem igényelnek is. Számtalan felkérésem van az ország legkülönbözőbb részein, ahol műsoros esteken Activityt kellett játszanom. Pedig az ember azt hinné, ha nincs ott a képernyőn, az olyan, mintha nem is lenne, vagy nem is lett volna sohasem. Hiszen annyira felgyorsult a világ, és olyan sűrű a médiakínálat, hogy néha magam is csodálkozom, hogyan emlékezhetnek a régi műsoraimra. Pedig emlékeznek. Nagyon is határozottan” – nyilatkozta a felkérés kapcsán az új játékvezető.

“Az utolsó televíziós műsoraim óta eltelt néhány év, sokat változtam. Más lett az érdeklődésem, a kíváncsiságom, a beszélőkém, ezért szívesen beszélgetnék újra kamerák előtt. Nem feltétlenül egyedül, hanem valakivel ketten, kánonban is akár. Nagy szükség van a játékra, mert az ember hajlamos túl komolyan venni saját magát. És az nem jó. Én sem szeretném túl komolyan venni magam, mert akkor hamarabb megöregszem. A Szerencsekerékben nem kell hihetetlen szellemi magasságokban lebegnünk. Az egy önfeledt műsor, ahol az összeg nagysága fokozza majd az izgalom mértékét, de semmilyen szakmai, vagy erkölcsi tétje nincs. Annak idején, amikor a hőskorban elindult Magyarországon a műsor, még szárnyait bontogató énekesnő voltam. Emlékszem, szerepeltem a játékban, és nagyon jó móka volt. Aztán a Story4-es feltámadásnál is részt vettem az első adások egyikében, szintén játékosként, és jelentős összeget nyertem. Jó érzés volt a nyereményt nemes célra felajánlani” – idézte fel a múltat és vázolta a jelent Szulák Andrea.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik