Fejszenyéllel támadt (fejsze, )
Szórakozás

Fejszenyéllel lecsapta, majd megrugdosta

Az öccse támadóján vett így elégtételt.

Fejszenyéllel hadakozva vett elégtételt öccse bántalmazóján egy férfi Székesfehérváron, ellene súlyos testi sértés, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint az egyik székesfehérvári szórakozóhelyen előző éjszaka szólalkozott össze egy 23 éves csákvári és egy 31 éves gárdonyi férfi, majd a fiatalabbik eltörte a másik orrát. A sértett bátyja, a szórakozóhely egyik alkalmazottja, az épület előtt megtalálta az elkövetőt, akit előbb egy fejszenyéllel hasba vágott, majd tarkón ütötte és megrugdosta. A két sérült férfit kórházba szállították.

Az öccse bántalmazójára támadó 34 éves gárdonyi férfit a lakásáról állították elő, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A kórházban lévő 23 éves csákvári férfit később hallgatják ki. Vele szemben súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!