Szórakozás

Fejszenyéllel lecsapta, majd megrugdosta

Fejszenyéllel támadt (fejsze, )
Fejszenyéllel támadt (fejsze, )

Az öccse támadóján vett így elégtételt.

Fejszenyéllel hadakozva vett elégtételt öccse bántalmazóján egy férfi Székesfehérváron, ellene súlyos testi sértés, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint az egyik székesfehérvári szórakozóhelyen előző éjszaka szólalkozott össze egy 23 éves csákvári és egy 31 éves gárdonyi férfi, majd a fiatalabbik eltörte a másik orrát. A sértett bátyja, a szórakozóhely egyik alkalmazottja, az épület előtt megtalálta az elkövetőt, akit előbb egy fejszenyéllel hasba vágott, majd tarkón ütötte és megrugdosta. A két sérült férfit kórházba szállították.

Az öccse bántalmazójára támadó 34 éves gárdonyi férfit a lakásáról állították elő, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A kórházban lévő 23 éves csákvári férfit később hallgatják ki. Vele szemben súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik