Szórakozás
Brit rendőr (rendőr, )

Három palack víz elosztogatásáért kapott figyelmeztetést a rendőr

Németh D. László
Németh D. László

2012. 09. 08. 09:09

Három palack víz jótékony elosztogatásáért kapott rendőri figyelmeztetést egy nő az Egyesült Államokban, ami miatt most egy szervezet perrel fenyegeti az illetékes városi hatóságot.

A nem túl tömeges vízosztás még júliusban történt az arizonai Phoenix városában egy művészeti fesztiválon és nagy melegben. Dana Crow-Smith saját pénzén vásárolt kristályvizes palackokat adott 3 szomjazónak, az éber rendőrség azonban rögvest lecsapott rá és felelősségre vonta, mert a hatályos szabályok szerint előzetes engedély kellett volna a cselekedethez, a megdöbbent nőnek viszont ilyen papírja nem volt.

A rendőrség írásban figyelmeztette magatartásáért Crow-Smitht, mivel Phoenixben közterületen tilos engedély nélkül “eladni, felszolgálni, kiállítani, felajánlani megvételre, vagy egyszerűen elajándékozni, osztogatni árucikkeket, javakat, köztük élelmiszert.”

Az esetnek híre kelt a világhálón, és most egy virginiai keresztény jogi szervezet felszólította Phoenix önkormányzatát, hogy kérjen bocsánatot a vízosztótól, különben pert indít.

A városatyák nemigen hajlanak a bocsánatkérésre, mivel – mint mondják – Crow-Smith csupán figyelmeztetést kapott, nem pedig bírságot – adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.