Szórakozás

Árokban találták meg a lopott laptopot

Az elfogástól nem messze találták meg az ellopott tárgyakat

Folyamatban lévő betörés miatt kért gyors rendőri segítséget egy bodajki lakástulajdonos csütörtökön nap közben. A betörőt a gyors reagálásnak köszönhetően nem messze a helyszíntől fogták el a móri rendőrök, az ellopott laptopot egy vizesárokba rejtve találták meg. A teljes kár megtérült tájékoztatta a Fehérvár24-et R. Szabó Ágnes a megyei rendőrség szóvivője.

Ismeretlen tettes törte be egy bodajki családi ház ablakát csütörtökön késő délelőtt. A lakástulajdonos felfigyelt a gyanús zajokra és hívta a rendőrség ügyeletét. A körzeti megbízott a bejelentőn kívül már senkit nem talált, de a környéken végzett személykeresés a gyors reagálásnak köszönhetően eredménnyel járt. A helyszíntől nem messze fogták el azt a 19 éves perkátai férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a betöréssel. A tettes egy laptopot tulajdonított el, amit egy a Vásártér és Rigós utca kereszteződésében lévő vizesárokban megtaláltak a körzeti megbízottak. A lopási kár így teljes egészében megtérült.

A 19 éves férfit előállították az egyenruhások a rendőrkapitányság épületébe. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi nem először került összetűzésbe a törvénnyel. Jelenleg is van folyamatban vele szemben büntetőeljárás, de ügyészi szakban is van eljárás vele szemben lopás miatt. A gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették a nyomozók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik