Szórakozás

Titokban keresték és megtalálták a “kis Damut”

Újabb információt osztott meg a Hír24-el az a producer, aki filmet szeretne forgatni Damu Roland életéről. Elárulta, megtalálta az a gyereket, aki a kis Damut játszaná.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, szeretnének filmet készíteni a Jóban rosszban egykori sztárjának életéről, amelyben a börtönben töltött időszak is benne lenne. Bár a producernek egyelőre még nem sikerült felvennie a kapcsolatot a büntetését töltő Damuval, de levelüket már állítólag megírták a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának. Ebben megfogalmazták, hogy szeretnének forgatási engedélyt kérni, ha lehetséges, nem is egyszeri alkalomra.

A Hír24 korábban arról is beszámolt, hogy Ruttner György, Damu Rolan ügyvédje elképzelhetetlennek tartja egy ilyen film elkészítését és azt is, hogy Damu ebbe belemenne. A produkció készítői ennek ellenére reménykednek. Sőt, nem csak bíznak, de már a tettek mezejére léptek. Titokban keresni kezdték azt a gyereket, aki a filmben a kis Damu Rolandot játszaná.

„Találtunk egy kisfiút, aki szerintünk tökéletesen megfelelne erre a szerepre. Nincs színházi tapasztalata, egyetlen filmben sem játszott eddig. Ennek ellenére nagyon jól mozog a kamera előtt. Már próbafelvételt is készítettünk vele” – mesélte a Hír24-nek a producer, aki továbbra is csak akkor akarja felfedni kilétét, ha már aláírták a szerződést Damu Rolanddal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik