Szórakozás

Rendőrkézen a pitvarosi zsaroló

bilincs(3)(960x640).jpg (bilincsben, )
bilincs(3)(960x640).jpg (bilincsben, )

Kommandósok segítségével fogtak el a makói nyomozók egy 28 éves férfit Pitvaroson tegnap. A rendőrök zsarolással gyanúsítják.

Több pitvarosi lakost is fenyegetett a szerdán elfogott fiatalember – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Volt akivel egy elmaradt faüzletből származó kárt akart kifizettetni, de olyan is, akit magánéleti titkai nyilvánosságra hozatalával zsarolt. Fejenként több tízezer forintot követelt a sértettektől telefonon és az egyik közösségi portálon keresztül. Azt mondta, hogy amennyiben nem fizetnek, a családjukat éri baj.

A sértettek a Makói Rendőrkapitányságtól kértek segítséget, akik a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Akció Alosztály kommandósai közreműködésével elfogták a 28 éves többszörösen büntetett előéletű férfit, aki egyébként más bűncselekmények miatt jelenleg is lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt áll.

A rendőrség a férfit kihallgatását követően zsarolás bűntette megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik