Szórakozás

Alkalmazottjára gyújtotta egy férfi a sörözőjét

tűz (tűz, )
tűz (tűz, )

Egy székesfehérvári sörözőben vitatkozott a bérlő és az egyik alkalmazott, a fiatal nőre rágyújtotta a sörözőt a bérlő férfi.

Németh-Kész Mónika a Fehérvár24-nek elmondta, hogy hajnalban riasztották a rendőröket és a tűzoltókat egy fehérvári sörözőben történt tűzesethez. Az adatgyűjtéseket és kihallgatásokat követően derült ki, hogy szándékos gyújtogatás történt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet elkövetése miatt indított büntetőeljárást az ügyben. A bűncselekmény elkövetésével a büntetett előéletű 46 éves Nyikos István gyanúsítható, aki ellen körözést adott ki a főkapitányság. Fényképe alapján keressük.

Az elsődleges adatok alapján a fehérvári Budai úton található sörözőben vita alakult ki a helységet bérlő férfi, valamint az egyik ott dolgozó fiatal nő között. A férfi ennek során tüzet gyújtott, majd azzal fenyegette meg a nőt,hogy megöli.

A tűz keletkezése után a nőnek sikerült kimenekülnie a sörözőből. Ezt követően a férfi is elhagyta a helyszínt. Azóta holléte ismeretlen.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet elkövetése miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

A bűncselekmény elkövetésével a 46 éves Nyikos István gyanúsítható, akit a mellékelt fénykép alapján keresünk.

A büntetett előéletű személlyel szemben országos körözést adtak ki a nyomozók, de a lakosság segítségét is várják a férfi mielőbbi tartózkodási helyének felkutatása érdekében.

Kérjük, aki a férfi hollétéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik