Szórakozás

Vége lehet Stohl tévés karrierjének?

stohl-andrás (stohl andrás, )
stohl-andrás (stohl andrás, )

Sokakat meglepett, hogy az RTL II hétfőn bemutatott műsorvezetői között nem látták Stohl Andrást. Nem titok, hogy a szakma is arra számított, az új csatornán tér vissza a színész-műsorvezető.

Stohl András tavaly októberben vonult börtönbe, azóta nem szerepelt műsorvezetőként egyetlen csatornán sem. Mint ismeretes, az RTL Klub azt szerette volna, ha a színész csinálja a Csillag születik harmadik szériáját Ördög Nórával, de ő a közelgő tárgyalásra hivatkozva, azt nem vállalta. Legutóbb a ValóVilágban láthattuk műsorvezetőként, azóta nem volt ilyen jellegű szereplési lehetősége. Nem titok, hogy Stohlt sokan hiányolják a képernyőről, a televíziózáshoz értők éppen ezért nem értik, hogy az RTL Klub miért nem bízza meg valamilyen feladattal. Félő ugyanis, hogy az idő múlásával egyre inkább leértékelődik Stohl András szerepe, ami esetleg azzal is járhat, hogy véget ér a televíziós pályafutása.

A legtöbben arra számítottak, hogy a börtönt is megjárt híresség ősszel a Szombat esti láz című műsorban tér majd vissza, de amint kiderült, a táncos produkciót nem ő, hanem Csonka Andrés és Oroszlán Szonja vezetik majd.

Természetesen ott van még kézenfekvő lehetőségként a ValóVilág is, ám egyelőre azzal kapcsolatban még azt sem tudni, lesz-e új széria, és ha igen, mikor indulhat el.

Az RTL Klub pedig továbbra is titkolózik Stohl Andrásról, bár azt mindig elmondják, számítanak rá. Ennek ellenére mégsem kerül képernyőre.

Egyesek már is arról pletykálnak, a hírességre több csatorna is pályázik és az sem kizárt, hogy valamelyikkel komoly tárgyalásokat folytat. Ezt egyelőre hivatalosan senki nem akarja megerősíteni. Mindenesetre a TV2-nél korábban cáfolták, hogy Stohl Andrást szerződtetni kívánják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik