Szórakozás

Berki Krisztián tolvaj áldozata lett – Pszichológus segítette

Az olimpiai bajnokot meglopták. A mobiltelefonjának kelt lába, ami miatt napokig elérhetetlen volt.

A kiváló tornász az RTL Klub Reflektor magazinjában beszélt arról, hogy éppen az olimpia előtt egy bűnöző áldozatává vált.

„Nem elvesztettem, hanem ellopták a telefonomat. Ez akkor még jól is jött, mert előtte annyian kerestek, hogy nem tudtam az edzésekre figyelni. Utólag belegondolva, talán ennek így kellett történnie. Persze sajnáltam a dolgot, hiszen a telefonommal együtt az összes adatom eltűnt. Mégis úgy érzem, ez kellett ahhoz, hogy nyugodtan tudjak készülni” – mesélte Krisztián az RTL Klub  kamerái előtt.

Krisztián azt is elárulta, hogy a rosszul sikerült selejtező után sportpszichológus segítségét vette igénybe. Úgy tűnik, nagyon jól tette, hiszen ezután már csak a csúcsformáját mutatta.

Krisztián a magánéletével kapcsolatban is elárult egy-két titkot. Elmesélte, hogy szintén sportoló barátnőjével három éve él harmonikus párkapcsolatban, sőt már az eljegyzés is megvolt. Az esküvő is szóba került közöttük, de ennek időpontját a pár szeretné titokban tartani, ugyanis nem akarnak nagy felhajtást maguk körül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik