Szórakozás

Veszélyes vizekre tévedt Russell Crowe

Az amerikai parti őrség segített partra jutni a Long Island partjainál kajakozás közben eltévedt Gladiátor-sztárnak, Russell Crowe-nak és barátjának.

A 48 esztendős Oscar-díjas színész egy barátjával indult kajakozni a Cold Spring kikötőből szombat délután. Evezés közben azonban rájuk sötétedett. Tájékozódó képességüket elveszítve 16 kilométerre keletre keveredtek a Huntington-öbölben.

Crowe este tízkor a parti őrségtől kért segítséget. Kisvártatva a segítségükre siettek, és a kajakkal együtt partra tették őket a huntingtoni kikötőben.

“Csak egy kis segítségre volt szüksége, picit eltévedt. Nem volt ez igazi mentés, tényleg inkább csak segítettünk elvinni őket” – mondta el egy tengerésztiszt. Hozzátette: Crowe és barátja is mentőmellényt viselt. A színész pedig nagyon szívélyes és hálás volt.

Crowe vasárnapra virradóra Twitter-üzenetben is megköszönte a parti őrség segítségét. A bejegyzésből kiderül, hogy négy és fél órán át voltak kint a vízen kajakkal.

A filmsztár jelenleg Long Islanden forgatja a Noah című bibliai eposzt, amelyet Darren Aronofsky rendez. A film várhatóan 2014-ben kerül a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik