Szórakozás

Verekedett és rabolt a bordányi diszkóban

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki vasárnapra virradó éjszaka erősen ittas állapotban bántalmazott két fiatalt a bordányi diszkóban, egyikőjüket pedig ki is rabolta.

A rendőrségtől a kirabolt fiatalember kért segítséget – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A helyszínre érkező egyenruhásoknak elmondta, hogy egy másik fiatal erősen ittas állapotban megtámadta, bántalmazta, majd pénzt követelt tőle a hazautazásra. A sértett végül úgy tudott szabadulni, hogy átadott a támadójának húsz forintot.

Az elmondottak alapján a rendőrök még a diszkóban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves berettyóújfalusi lakost, akiről kiderült, hogy a rablás után még egy másik szórakozó fiatalt is megtámadott, akinek eltörte az orrát.

A gyanúsítottat a rendőrök előállították, ellene súlyos testi sértés és rablás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik