Szórakozás

Titkokat árult el másságáról a magyar megasztáros

Mujahid Zoltán a közelmúltban a nyilvánosság előtt is beismerte, saját neméhez vonzódik. A TV2 Mokkájában most újabb részletekbe avatta be a nézőket.

Elmesélte, a felismerésének nagy szerepe volt abban is, hogy egy évre Londonba költözött. Mint mondja, ott sokkal jobban kezelik a másságot, az embernek nem kell szégyellnie ezt a dolgot. Példaként említette, hogy állásinterjúkon is elfogadott dolog, ha valaki beismeri, hogy meleg és emiatt nem különböztetik meg.

„Nagyon nehezen éltem meg azokat a napokat, amikor itt Magyarországon is bejelentettem a dolgot. Ugyanakkor folyamatosan éreztem, hogy megy le rólam a teher. A legmeglepőbb dolog, amire nem számítottam, hogy nem kaptam negatív kritikát, egyet sem. Féltem tőle nagyon, hiszen egy ismert ember karrierjére ez hatással lehet. Én egy nagyon érzékeny ember vagyok sajnos, mindent jobban magamra veszek” – vallotta be a Megasztár egykori felfedezettje, aki arról is beszélt, milyen segítséget kapott szeretteitől, amikor bevallotta, hogy meleg.

A legnagyobb dolog az elfogadás volt számára és az, hogy nem súgtak össze mögötte, ez senki számára nem volt téma. Azt is elmesélte, mielőtt elmondta, hogy a férfiakhoz vonzódik, kikérte édesanyja véleményét, aki azt mondta, tegye azt, ami neki a legjobb. Zoli azt állítja, most már jól van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik