Szórakozás

Pataky Attila szerint van élet a Holdon

A közelmúltban kitüntetett énekes az űrkutatás témájában is otthon van.

Pataky Attila a minap az Echo Tv Hangos többség című műsorában vendégeskedett, ahol a frissen kapott lovagkeresztjéről és szakmai pályafutásáról faggatták a műsorvezetők, de az énekes többször is oda lyukadt ki beszélgetés közben, hogy nem egyedül élünk ebben a világban – írja a Bors.

Órákat tudnék arról mesélni, hogy a világkormány hogyan egyezkedett 1930-ban a szürkékkel, egy másik civilizációval, akiktől kaptak egy technológiát, amelyet világuralmi álmaik megvalósítására használnak. A Hold sötét oldalát már ezért nem járják sem a franciák, sem az oroszok, mert oda egy kolóniát építettek, mint ahogy a Marsra is – magyarázta a kissé megdöbbent műsorvezetőknek az énekes.

A Bors megkérdezte Pataky Attilát, tényleg úgy gondolja-e, hogy Holdról irányítják az emberiséget és nem tart-e attól, hogy tudományosan nem elfogadott gondolataival egyedül marad.

Abszolút olvasott vagyok a témában, érdeklődök utána, az, amit ott adásban elmondtam, csak egy információcsepp. Joguk van embereknek kételkedni, de szerintem nyitottnak kell lenni, hiszen a valós világnak a négy százalékát érzékeljük, de mi van a kilencvenhattal? Attól, hogy az ultraibolya sugarakat nem látjuk, azok még vannak, attól, hogy a dimenziókat nem látjuk, azok is léteznek, és még sorolhatnám – érvelt Pataky a lapnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik