Szórakozás

A zenecsatornákon támad Vettel

Sebastian Vettel (sebastian vettel, )
Sebastian Vettel (sebastian vettel, )

A kétszeres Forma-1 világbajnok Sebastian Vettelt ezúttal nem a megszokott módon láthatjuk a volán mögött. A versenyző Melanie Fiona videoklipjében tűnik fel.

A Reb Bull pilótája játssza a főszerepet az énekesnő új klipje, a Watch Me Work-ben. A lendületes, pörgős, New York belvárosában játszódó felvételeken Vettel egyfajta modern James Deant alakít, aki Fiona és zenekara számára keres egy helyiséget, ahol felléphetnek. Vettel egy piros kabrióval tűnik fel egy hatalmas csarnokban, ahol felkapcsolja a lámpákat, bekapcsolja a zenét, és kezeli a hangerőt. Miután a hangpróba eredményeivel láthatóan elégedett, elhajt a helyszínről a manhattani napkeltében.

A videoklip kapcsán Sebastian Vettel elmondta: “Igazán érdekes volt a videoklip forgatásán részt venni, ez valami egészen más, mint amiket eddig csináltam. A zene rengeteg embernek jelent inspirációt, és nagyon büszke vagyok arra, hogy ehhez most én is hozzájárulhattam. A szám szövege jól átadja, hogy mennyi mindenre képesek vagyunk, ha igazán elhatározzuk magunkat.”

Melanie Fiona hozzátette: “Nem minden nap nyílik az embernek lehetősége arra, hogy egy Forma-1-es pilóta mellett ülhet, és amikor felmerült az ötlet, hogy a klipben Seb fuvarozzon engem, rögtön igent mondtam rá. Ez az egyik kedvenc dalom, amit már régóta szerettem volna összehozni, és nagyon örülök, hogy ő is részt tudott venni benne.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik