Szórakozás

Bombázónak vallott szerelmet Gönczi Gábor

Gönczi Gábor, a Fókusz riportere egyedüli magyar újságíróként vehetett részt azon a londoni sajtóbemutatón, amely egész Európában elindította a Dallas-őrületet és beharangozta a népszerű sorozat legújabb részeit.

„Nagy Dallas-rajongóként elmondhatatlanul boldog voltam, amikor kiderült, hogy a csatorna engem küld Londonba és én készíthetek interjút a sztárokkal. Bár szigorúan kikötötték, hogy az újságírók sem autogramot, sem közös képet nem kérhetnek, úgy alakult, hogy nekem ez mégis sikerült, és ezzel egy húsz éves álmom valósult meg. Mivel hamarabb odaértünk a sajtótájékoztató helyszínére, úgy gondoltuk, megiszunk még előtte egy kávét. Arra azonban én sem számítottam, hogy a bárban épp mellém ül le partnerével Patrick Duffy ugyanilyen szándékkal. Nem sokkal később Larry Hagman is csatlakozott hozzájuk, aki arra bíztatta őket, menjenek most már az interjúk helyszínére. Ekkor elindultak felénk, én pedig, minden bátorságom összeszedve eléjük álltam és megkértem őket egy közös fotóra. Kedvesek voltak és közvetlenek, de az esemény szabályozottsága miatt ezután erre már nem volt több lehetőségük. Larry Hagmant valószínűleg ez az új sorozat hozta vissza az élők soráb, hiszen a forgatások alatt is kapott kemoterápiás kezeléseket. Ő egyébként minden riporternek a mellénye zsebéből előhúzott Jockey-dollárral kedveskedett. Samantha 71 évesen úgy néz ki, mintha 45 lenne, elképesztően gyönyörű. Szerelmet vallottam neki és persze rákérdeztem, mi a titka, hogy ilyen jól tartja magát. Bobby talán élőben idősebbnek néz ki, mint egy 63 éves férfi, viszont ő volt a legkedvesebb a sztárok közül” – mesélte Gönczi Gábor az RTL Klub kamerái előtt.

Az ismert tévés szerint hihetetlen profizmus jellemezte az egész eseményt: a színészeknek reggel kilenctől este kilencig, ötpercenként beosztották a napjukat, csupán egyórás ebédszünettel egész nap a sajtó rendelkezésére álltak. Az interjúkra pedig a színészeket egy legalább 15 fős stáb kísérte el: többek között menedzser, sajtós, stylist, sminkes, fodrász is végigülte velük az összes beszélgetést, hogy biztosan minden pillanatban a legjobb formájukat hozzák. A Dallas új részei mától jelentkeznek az RTL Klubon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik