Szórakozás

Elképesztő titkok a Várkonyi–Bochkor párról

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea csak megbízható emberre hagyják kislányukat. Amikor nincsenek otthon, akkor is van, egy szinte már családtagnak számító személy, aki vigyáz Nórira.

Várkonyi Andrea ritkán van otthon esténként, ami fájó pont az életében. A szép híradós nemrég arról is őszintén vallott, milyen szülők ők Gáborral. „A gyereknevelésben mi szabadelvűek, mégis következetesek vagyunk. Tudom, hogy furcsán hangzik, ezért elmondom pontosan, mire is gondolok. Például nem hajtogatjuk neki mániákusan, hogy köszönjön, ha bemegyünk valahova, hiszen előbb vagy utóbb úgyis meg fogja érteni, mi és hogyan illik. Ezzel szemben az elvárásokban és a szabályokban következetesek próbálunk lenni. Alapelvünk, hogy csak akkor tiltjuk el valamitől, ha az ön- és közveszélyes. Így ha Nórit az teszi boldoggá, ha a fakanállal csapkodhatja a játékát, csak azért, mert jó hangos, nem szólunk rá addig, amíg ugyanezt a játszótársa fejével nem teszi” – mesélte a híresség korábban a Bestben.

Legutóbb Skóciában járt az ismert házaspár, ahová ezúttal nem vitték magukkal kislányukat. Gábor ekkor mesélte el, hogy a kislánya ilyenkor is jó kezekben van.

„Van egy olyan bébiszitterünk, aki már négynapos kora óta ismeri Nórit. Ő nagyon sokszor kisegít minket, Nóri pedig családtagként kezeli őt. Ilyenkor az szokott történni, hogy odaköltözik hozzánk, mi pedig nyugodtak vagyunk, hogy a kislányunk jó kezekben van” – mesélte Gábor az Aktív kamerái előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik