Szórakozás

Házi őrizetben a szentesi női strici

24.hu
24.hu

2012. 08. 27. 16:00

A kitartottság bűntette és aljas célból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt L. Erika házi őrizetbe került egy hónapra.

A kényszerintézkedés indoka, hogy megalapozott gyanú áll fenn arra, hogy L. Erika 2012 tavaszától nyár végéig az üzletszerű kéjelgést folytató sértettől valamennyi ebből származó jövedelmét elkérte, és magát abból tartotta el, ennek érdekében a sértettet több alkalommal megfenyegette, illetve megverte, így őt személyi szabadságában korlátozta – írja közleményében a Szegedi Városi Bíróság.

Figyelemmel arra, hogy a gyanúsított ellen más személy elleni erőszakos bűncselekmény miatt van folyamatban büntetőeljárás, fennáll a bűnismétlés veszélye. Emellett tartani lehet attól is, hogy a gyanúsított a még ki nem hallgatott tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével az eljárást meghiúsítani törekedne. Erre tekintettel a bíróság szükségesnek tartotta kényszerintézkedés elrendelését, azonban az ügyészi indítvánnyal ellentétben elegendőnek ítélte a gyanúsított házi őrizetbe helyezését.

Az elsőfokú bíróság végzése ellen az ügyész az előzetes letartóztatás elrendelése érdekében fellebbezést jelentett be, így a végzés nem jogerős.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.