Szórakozás

Féltékenységből szúrta meg volt élettársát

rendorseg(210x140)(14).jpg (rendőrség)
rendorseg(210x140)(14).jpg (rendőrség)

Elfogta és őrizetbe vette a Szentesi Rendőrkapitányság azt a 32 éves helybeli férfit, aki szombaton a délelőtti órákban a város belvárosában több alkalommal megszúrt egy nőt.

A férfi és volt élettársa együtt indultak el otthonról, majd a Klauzál utcán összevesztek – közölte a Szeged24-el Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A vita hevében a férfi elővette a nála lévő konyhakést és több alkalommal megszúrta vele a 24 éves nőt. A sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, szombaton már haza is engedték a kórházból.

A gyanúsított kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőröknek azt mondta, hogy tettét féltékenység motiválta.

A Szentesi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását. A rendőrség az igazságügyi orvosszakértői vélemény birtokában dönt arról, hogy cselekménye megvalósított-e súlyosabban minősülő bűncselekményt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik