Szórakozás

Randiszervezőnek állt Iszak Eszter

iszak eszter (iszak eszter, )
iszak eszter (iszak eszter, )

Hogy nyűgözd le az igazinak tűnő srácot az első randin? Mit viselj életed legfontosabb állásinterjúján? Hogyan toppanj be a szülinapi partidra, ahol mindenki téged ünnepel és minden tekintet rád szegeződik? A VIVA Televízió Randikommandója mindenre tudja a választ és meg is mutatja – közel húsz fiatal életét változtatták meg az új évadban.

Folytatódik a VIVA Televízió Randikommandó című műsora, ahol profi csapat segítségével újulhat meg külsőleg és belsőleg egyaránt az az önként jelentkező, aki nem szeretné a véletlenre bízni, hogy tökéletes legyen a megjelenése élete egyik fontos napján. Lendvai Lilla stylist, Vörös Renáta sminkes és Zsidró Tamás mesterfodrász mindent megtesznek azért, hogy a jövőre nézve is hasznos tanácsok mellett igazi átváltozáson menjenek keresztül a műsorba jelentkező lányok és fiúk.

Zsidró Tamás kendőzetlen őszinteségével és fanyar humorával veszi fel a harcot az unalmas frizurák és a töredezett hajvégek ellen. Szókimondása ugyan sokakat megdöbbent, azonban a mesterfodrász nem hajlandó udvariaskodni, ha a tökéletes frizuráról van szó.

„Sok fiatal lány van, aki keresi magát és esetlegesen rossz irányba indulna el – mi ebben segítünk nekik a műsorral, hiszen itt egy egész csapat koordinálja ezt az útkeresést” – mondta el a mesterfodrász.

Vörös Reni nemcsak csodás sminkekkel, hanem hasznos tippekkel is ellát minden jelentkezőt.

„Mindenkinek adtam olyan tanácsot, amire rácsodálkozott és megígérte, hogy használni fogja. Biztosan nem tudhatom, hogy ki mit fogad meg ezek közül, amit a képzeletbeli hátizsákjukban hazavittek magukkal, de nagyon jó lenne tudni” – mesélte a sminkes.

Lendvai Lilla az ízléstelen szettek ellen lép fel. Amellett, hogy a nézőket is ellátja trendteremtő ötletekkel, az átalakított lányoknak is gondoskodik kényelmes és csinos ruhákról, hogy még felszabadultabban tudjanak részt venni életük fontos eseményén.

„A divat terén rengeteg rossz beidegződése van a fiataloknak. Fontos, hogy találják meg azt, ami igazán jól áll nekik, és a trendekből csak annyit vegyenek fel, ami valóban passzol hozzájuk” – tette hozzá a stylist.

A Randikommandó negyedik tagja Iszak Eszter, aki a műsorban szereplő lányok és fiúk mellett áll az átalakulás teljes folyamatán keresztül, a nap végére pedig megszervezi a szereplők életének egyik legfontosabb eseményét, legyen szó randiról, címlapfotózásról vagy műsorvezetésről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik