Szórakozás

Ezzel az erotikus házi videóval sokkol GaGa

A legnagyobb videomegosztó portálra több privát felvételt is feltöltött Lady GaGa, melyek közül az egyikben topless táncol.

Nemcsak muzikálisan szereti elkényeztetni rajongóit Lady GaGa, hanem vizuálisan is. A YouTube-on például soha nem látott házi videofelvételeket oszt meg a világgal. A Monstervision harmadik felvonásában egy megviselt arcú, sminkmentes GaGa látható, amint felkonferál többek közt egy múlt karácsonyi kisfilmet, amiben otthon táncol Scheiße című dalára, miközben húga rögzíti a produkciót. Aztán a felhőtlen ugrabugrát a pólója felhúzásával színesíti az extrém díva, felfedve ezzel meztelen melleit. Később beszáll hozzá az anyja is, ám ő csak a táncban lett partnere.


…majd felső nélkül sokkol

A Lady mozgóképes ajándékától természetesen elaléltak a rajongói. Ám egyeseket igencsak felháborított, hogy felnőtt tartalmat tett közzé az énekesnő, és erre semmilyen módon nem figyelmezteti az ártatlan nézőket. A YouTube azonban meg sem hallotta a panaszokat, ellenkező esetben ugyanis törölniük kellett volna GaGa fiókját, amit nyilván nem akartak megtenni egy 171 millió megtekintésnél járó felhasználóval.

A lényegi rész az első perc elejétől látható a videóban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik