Szórakozás

Átutazóban szállt meg a Velencei-tónál a rabló

Magyarország északnyugati részéről a Rábaközben lévő Egyed településről érkezett a Velencei-tó környékére az a férfi, akit szerda hajnalban fogtak el a gárdonyi rendőrök. Három lopási kísérlettel és egy befejezett lopással gyanúsították meg a nyomozók, miután előállították.

Agárd, Üdülők útján lévő egyik ingatlanról szerda hajnalban riasztották a Gárdonyi Rendőrkapitányság ügyeletét. A bejelentő elmondta, hogy egy közeli magán kézben lévő üdülő udvarán elhelyezett lakókocsik egyikébe mászik be egy idegen férfi. A helyszínre küldött járőrök a lakókocsiban fogták el az egyedi lakost, aki elmondta, hogy a megelőző éjszakát is az egyik lakókocsiban töltötte.

A helyszíni szemle során több lakókocsi ajtaját megfeszegetve találták. Kiderült az is, hogy egy esetben ruhaneműk és egy bicikli is eltűnt a helyszínről. Az adatok alapján megalapozottá vált a gyanú, hogy valamennyi bűncselekményt a helyszínen elfogott egyedi férfi követte el. Előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. Kérdésre elmondta, hogy átutazóban állt meg a Velencei-tó mellett. Lakóhelyéről indulva rokonait készült meglátogatni – tájékoztatta a Fehérvár24-et R.Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik