Szórakozás

Hát ezért ennyire sikeres Talmácsi Gábor!

Talmácsi Gábor sosem hagyná ki a relaxálást a versenyek előtt. A motorversenyző arról mesélt, hogy a jakuzziról és a szaunáról sosem mond le egy-egy felkészülési időszakban.

„A superbike világbajnokságban szerepelek újra, az év közepétől, ahol összesen 8 verseny van egy évben. Ilyenkor nagyon fontos a felkészülés, rengeteg komoly edzésen veszek részt, ami a testet is megerőlteti. Számomra nagyon fontos a wellness. A sok vitalitás segít az izmoknak, a kikapcsolódáshoz pedig a masszázsmedence és a szauna járul hozzá”- mesélte Gábor az RTL Klub Csak csajok című műsorában.

„A kedvencem a szauna, segít a méregtelenítésben. Biztos vagyok benne, hogy a masszázs is elősegíti a felkészülést. Még négy versenyem van ebben az évben, már négyen vagyok túl, és nagyon élvezem az egészet. Szerintem a kipihentség mindig segít abban, hogy kész legyek a megmérettetésre. Sajnos szaunázni nem tudok közvetlenül a verseny után, pedig hiszek benne, hogy mindenkinek ki kellene próbálnia, hogy egy-egy edzés után beül pihenni a szaunába”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik