Szórakozás

Sokba került a mentősöknek Stohl Buci motorja

stohl (stohl)
stohl (stohl)

A Blikk információi szerint már több alkatrészt is ki kellett cserélni azon a motoron, melyet Stohl András ajándékozott a robogós mentőknek, mielőtt bevonult a hűvösre.

A limitált szériájú Moto Guzzi California típusú motorját börtönbe vonulása előtt ajándékozta Stohl András (45) nagyvonalúan a Hungary Ambulance robogós mentőknek. A járgány azonban 10 hónap elteltével sem mentett, csupán néhány rendezvénybiztosításra tudták használni. Annak ellenére, hogy százezreket költöttek az ajándékra, szinte mindent ki kellett cserélni rajta, így többe kerül a leves, mint a hús” – számolt be a motor sorsáról a blikk.hu.

Nem akarom, hogy Andrást emiatt bárki is hibáztassa! Jó szívvel adta, nem tudhatta, hogy korábban karambolozhattak vele, és például belül repedt a tankja” – mondja Siklósi Gábor, a robogós mentők szóvivője, aki maga is naponta ment életeket. – A tank cseréje nagyon sokba került, de emiatt újra kellet vizsgáztatni a járgányt, amelynek minden gumitömítését cserélték, az akkumulátort hetekig keresgélték, mert annyira speciális, hogy csak motorcsónakaksival helyettesíthették az eredetit.

Tovább olvasom!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik