Szórakozás

Janicsák Veca: “Volt, hogy nem szívesen néztem tükörbe”

Janicsak-Veca(210x140)(2).jpg (janicsák veca, )
Janicsak-Veca(210x140)(2).jpg (janicsák veca, )

Az X-Faktor énekesnője szerint régen rossz, ha egy nő mindenáron meg akar felelni egy férfinak.

Sok nővel ellentétben Janicsák Veca úgy gondolja, hogy attól nem lesz nagyobb sikere a férfiaknál, ha megműtteti a melleit vagy átoperáltatja az orrát.
“Hagyományos, egyszerű lánynak tartom magam, nincsen ebben semmi különös, talán csak az, hogy ma már sokkal több a műnő. A legtöbben bármire képesek, hogy szeressék őket a jóképű férfiak, ám ha álmaim pasija odajönne hozzám, és azt mondaná, tetszel, de változnod kellene, akkor megmutatnám neki, hogy merre van az ajtó” – szögezte le Veca.

Az énekesnő mindig is a természetesség híve volt, ezért elítéli az ilyesfajta beavatkozásokat. “Engem ne azért szeressen valaki, mert műmellem van. Az a fontos, hogy elfogadjon a szerelmem olyannak, amilyen vagyok és lehet, hogy valaki majd pont azért szeret belém, mert nekem ilyen kis görbe az orrom. Akinek ez nem tetszik, az nem is szeret engem igazán. Egyébként legjobban a humorral és az eszével tud levenni egy pasi a lábamról, nem pedig a kockahasával” – vélekedik.

„Bevallom, ha észreveszem magamon, hogy túl sokat ettem, nem is esik jól, mert pufóknak érzem magam. Van olyan, hogy egy-két kilóval többet mutat a mérleg, akkor visszafogom magam és szerencsére hamar letornázom” – tette hozzá.

Veca, ahogy a legtöbb fiatal, ő is tinikorában érezte leginkább, hogy nincs megelégedve önmagával.

„Egészen tizenkilenc éves koromig nem tudtam megbarátkozni az adottságaimmal, sokszor találtam magamon olyan dolgokat, amelyeken változtatni akartam. Néha fogyni szerettem volna, mert mindent összeettem, néha pedig egyáltalán nem tetszettem önmagamnak, pedig már akkor is sportoltam. Szerintem mindenkinek vannak ilyen időszakai, amikor fiatalon nem szívesen néz a tükörbe. Én már túltettem magam ezen a korszakon” – szögezte le Veca.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik