Szórakozás

Jövőre visszatér a Vissza a jövőbe gyógyíthatatlan sztárja

Michael-J(960x640).jpg (Michael J. Fox)
Michael-J(960x640).jpg (Michael J. Fox)

Michael J. Fox - betegsége ellenére - emberfeletti munkával készül a komédiázásra.

A színésznél tizenegy éve diagnosztizálták a Parkinson-kórt. A sztár egy évvel később lemondta utolsó sorozata, a Spin Cityben betöltött szerepét és visszavonult. Mint mondta kizárólag a gyógyulásra akar koncentrálni – írja a híradó.hu a Daily Mail cikkel alapján. Michael J. Fox soha, egyetlen pillanatra sem adta fel a harcot. Létrehozott egy, a Parkinson-kór kutatását támogató alapítványt, ő maga adott erőt sorstársainak.

Idén májusban azt mondta, hogy egy új gyógyszerrel karban tudja tartani kézremegését, ami óriási előrelépést jelent. Mára kiderült: Michael J. Fox 2013-ban egy komédiában visszatér a képernyőre. Többet egyelőre nem tudni az új munkáról, valószínűleg egy sorozat készül a Sony Pictures számára, amelynek főszereplője lesz a Vissza a jövőbe sztárja.

A színész tavaly novemberben betegsége ellenére gitárt ragadott és ismét a húrokat tépte. Saját alapítványa estéjén újra eljátszotta Chuck Berry legendás, Johnny B. Goode című nótáját. A Vissza a jövőbe mindhárom részében volt ugyanis egy  jelenet, amikor az általa alakított Marty McFly ugyanezt teszi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik