Szórakozás

Elfogása közben kiugrott az ablakon a monori késelő

Székesfehérváron találta meg a rendőrség szerda délután azt a férfit, aki kedd reggel Monoron késsel súlyosan megsebesítette volt barátnőjét, majd elmenekült; gyilkossági kísérlet miatt indult eljárás ellene.

Kovács Viktória elmondta, hogy a Pest megyei nyomozók jelzése alapján a székesfehérvári rendőrök ellenőrizték a gyanúsított egyik lehetséges tartózkodási helyét, s ott meg is találták a 31 éves férfit. Amikor észrevette, hogy rajtaütöttek, menekülni próbált, és kiugrott a harmadik emeletről, lábtöréssel szállították kórházba.

A férfit őrizetbe vették, de még nem hallgatták ki, folytatódik a gyilkossági kísérlet miatt ellene indított eljárás.
Kovács Viktória korábbi közlése szerint az ön- és közveszélyes budapesti férfi kedd reggel több kést is használva – feltehetően szerelemféltésből – megtámadta és súlyosan megsebesítette korábbi barátnőjét, egy 18 éves monori nőt. A dulakodás az utcán folytatódott, ott az egyik szomszéd lépett közbe; neki köszönhető, hogy nem történt tragédia. A késelő férfi elmenekült, a lányt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség fotóval ellátott körözést tett közzé honlapján, és a lakosság segítségét kérte, ezt követően bukkantak a támadó nyomára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!