Szórakozás

VV Fecó fizetés nélkül elszelelt a benzinkútról

Fizetés nélkül távozott a benzinkútról VV Fecó. A valóságshow-hősnek állítása szerint csak később jutott eszébe, hogy elfelejtette rendezni a számlát, így másfél óra múlva szaladt vissza az 1500 forinttal – írja a Blikk.

„Egyik nap elugrottam tankolni. Nagyon meleg volt, azt sem tudtam, hogy hol áll a fejem. Töltöttem a benzint a kocsiba, beültem a volán mögé, majd visszamentem a standomhoz, ahol egy hónapja dinnyét árulok. Körülbelül egy óra múlva kutattam a zsebemben, és csodálkoztam, hogy milyen pénz van benne. Akkor villant be a felismerés, hogy ez az az összeg, amit tankolásra szántam, és valószínűleg nem fizettem a benzinkútnál” – mesélte a történteket Fecó, akire az elmúlt időszakban amúgy is rájár a rúd.

Nemrég a Nemzeti Adó- és Vámhivatal büntette meg, mert nem adott számlát az eladott dinnye után. Felesége abortuszon esett át, mert nem tudták vállalni a harmadik gyereket, és az ismertsége sem hozta meg a várva vár sikert, így joggal tartott attól, hogy újabb bajba keveredik – olvasható a blikk.hu hírportálon.

„Megrémültem, hisz nem akartam én fizetés nélkül távozni. Nem is emlékeztem pontosan, hogyan történhetett. Azonnal bepattantam a kocsimba, és visszamentem. Sűrű bocsánatkérés közepette kifizettem a benzint, de a szituáció nagyon kellemetlen volt. A jelenlévők, akik felismertek, kértek pár autogramot, majd mindnyájan megnyugodtunk, és mentünk tovább a dolgunkra” – emlékezett vissza Fecó.

Tovább a teljes cikkhez>>

Ajánlott videó

Olvasói sztorik