Szórakozás

Tóth Vera kivirult – Túl van a mélyponton

A megasztár első szériájának nyertese már hét éve boldogítja csodálatos hangjával a közönséget. Most az M1 reggeli balatoni műsorában vallott arról, hogy megedződött.

Tóth Vera kivirult, boldog és úgy érzi végre minden rendben van az életében. Elmondta, nincsen rosszban a testvérével, és hogy kell a rendszeresség az életében.

„Amikor lejövök a színpadról, rögtön megrohamoz a közönség, ott egyből kapcsolni kell. A Balatonon különösen imádok fellépni, hiszen tapolcai vagyok, és még ha kicsi is a közönség a mólón, meghatódok” – mesélte.

“Gabi és köztem sok a hasonlóság, volt, hogy szinte anyukánk is összekevert minket. Most, igaz más stílust képviselünk, de ez így van jól. Nem vagyunk mindketten popdívák, de biztosan sok veszekedés lenne közöttünk, ha ugyan arra a trendiségre hajaznánk. Gabi is természetes nő, de én inkább a klasszikus vonalnál maradtam, amíg ő sokkal vagányabb, mint én. Én most érzem, hogy a helyemen vagyok, jön a Jazz Fesztivál és már nagyon készülök rá. Imádok világslágereket énekelni. Ma már tudom, egy hónapban hány fellépést bírok, volt, hogy túlvállaltam magam. Csak hét év után kaptam észbe – mélypontok után -, hogy rendszer kell az ember életébe” – szögezte le Vera.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik