Szórakozás

Sarka Kata átesett a tűzkeresztségen

Hamisítatlan countryhangulat és 25 gyönyörű nő. Nem győzte kapkodni a fejét az, aki a minap az óbudai Dallas Étteremben megtartott Beach Girl verseny középdöntőjét választotta programjaként. A vendégek közül sokan irigykedtek az ítészek férfitagjaira, akik testközelből csodálhatták a formás idomokat. Kasza Tibinek, Gáspár Lacinak és Pantl Péternek a gyönyörű hölgyek igencsak feladták a leckét.

Minden kétséget kizáróan texasi hölgytársaikat is könnyedén kenterbe verték volna azok a falatnyi bikiniben felvonuló lányok, akik tegnap több tucat kiéhezett férfiszem előtt mutatták meg bájaikat.

Az amerikai hangulatú estén az első pillanattól izzott a levegő, ami a későbbiekben csak tovább fokozódott, végig dübörgött a zene, villogtak a vakuk. A lányok két körben mutatkoztak be a döntnökök előtt: először western stílusban vonultak fel, majd előkerültek a szexi bikinik. Az eseményen a szebbik nem képviselői sem hiányozhattak a sztárzsűriből, így Zimány Linda, Orosz Barbara és Sarka Kata is pontozta a résztvevőket, akik közül végül tíz döntőst választottak ki. Sarka Kata, a csinos exmodell most először ült döntőbírói székbe, így nagy izgalommal várta új feladatát.

„Különleges este ez a mai, mert ugyan sokszor kértek már fel szépségversenyen való zsűrizésre, de ez az első alkalom, hogy elvállaltam – kezdte Sarka Kata. – Furcsa volt a másik oldalról szemlélni a kifutót, de remekül éreztem magam. A lányok egytől egyig nagyon csinosak, és remek volt a helyszínválasztás is. Annyit talán elárulhatok, hogy két favoritom is van, és nagyon remélem, hogy a végső győztes közülük kerül majd ki a szombati döntőn Balatonfüreden.”

Sarka Katától Gáspár Laci vette át a szót, aki zsűritársával ellentétben számtalanszor ült már az ítészi székben.

„Ez a nyár számomra a szépségversenyek időszaka – kezdte nevetve Gáspár Laci. – Legutóbb Szerbiában vonultak fel szebbnél szebb lányok előttem a kifutón, de itt, a Dallasban is gyönyörű hölgyek versengenek a győzelemért. Én a mediterrán típusú nőket kedvelem, de amit fél szemmel biztosan mindig megcsodálok egy lányban, az a feneke, a dereka és a csípője. Azonban nem elég, ha egy hölgy önmagában mutatós, a szépséget viselni is tudni kell, akár egy ruhát. Hiszen a kisugárzás és a mosoly az, ami végül minket férfiakat levesz a lábunkról.”

Az amerikai hangulatú eseményt Molnár Nini és Müller Attila vezényelték le, akik a zsűri döntésének meghozatala után olyan hírességek társaságában folytatták az estét, mint Mádai Vivien, Karsai Zita, Tornóczky Anita, Gönczi Gábor, Hajas Laci, Gianni Annoni, Varga Viktor és Giorgio.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik