Szórakozás

Milyen sors vár Liptai Claudiára?

liptai claudia (liptai claudia, )
liptai claudia (liptai claudia, )

Nem kell már sokáig várni a Jóban Rosszban rajongóinak kedvenceikre. A TV2 sikersorozata ugyanis augusztus 21-én visszatér, ráadásul dupla epizódokkal, napi kétszer félórában hosszban folytatódik Csillagkút izgalmas története. Kiderül, hogy milyen veszteségekkel jár a vírusfertőzés, életben marad-e Roland a merénylet után, hogyan tér vissza Tamás atya és felébred-e a kómából Liptai Claudia karaktere, Zámori Alexa.

Nem mindennapi izgalmakkal ért véget a nyár elején a Jóban Rosszban története. A kórház karantén alá került egy elszabadult afrikai vírus miatt, Rolandot pedig hasba lőtték. Természetesen a drámai fordulatok mellett az őszi epizódok jócskán tartogatnak romantikus és megható pillanatokat is, így érdemes lesz augusztus 21-én a Jóban Rosszban folytatására kapcsolni.

Hamarosan az is kiderül, hogy miért kellett Jánosi Dávidnak kopaszra borotválni a fejét, hogyan üt ki újra tűz a Bodolai lakásban és miért akarja szinte egész Csillagkút meglincselni Bandiékat. Az ősz persze nem múlhat el Csillagkúton szerelmes pillanatok nélkül sem. Úgy tűnik, párra lel Pongrácz Péter és Fehér Konrád is megmutatja érzelmesebb oldalát.

Persze az is kiderül idén ősszel a Jóban Rosszban-sorozatból, miért kerül intenzív osztályra Andrea, hogyan tér vissza Tamás atya, vagy hogy felébred-e a komából Alexa, Liptai Claudia karaktere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik