Szórakozás

Visszatér Tamás atya? Új részekkel jön a Jóban Rosszban

Kiderül, hogy milyen veszteségekkel jár a vírusfertőzés, hogyan tér vissza Tamás atya és felébred-e a kómából Liptai Claudia karaktere.

Nem mindennapi izgalmakkal ért véget a nyár elején a Jóban Rosszban története. A kórház karantén alá került egy elszabadult afrikai vírus miatt, Rolandot pedig hasba lőtték. Természetesen a drámai fordulatok mellett az őszi epizódok jócskán tartogatnak romantikus és megható pillanatokat is, így érdemes lesz augusztus 21-én a Jóban Rosszban folytatására kapcsolni.

Kiderül, hogy miért kellett Jánosi Dávidnak kopaszra borotválni a fejét, hogyan üt ki újra tűz a Bodolai-lakásban, és miért akarja szinte egész Csillagkút meglincselni Bandiékat. Az ősz persze nem múlhat el Csillagkúton szerelmes pillanatok nélkül sem. Úgy tűnik, párra lel Pongrácz Péter, és Fehér Konrád is megmutatja érzelmesebb oldalát. Persze az is kiderül idén ősszel a naponta kétszer fél órás epizódokkal jelentkező sorozatból, miért kerül intenzív osztályra Andrea, hogyan tér vissza Tamás atya, vagy hogy felébred-e a komából Alexa, Liptai Claudia karaktere.

Hamarosan az is Jóban Rosszban – Mindig történik valami…

Augusztus 21-től kétszer fél órás részekkel a TV2-n!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik