Szórakozás

Tanúkat keres a rendőrség!

A szolgálatban lévő rendőr könnyen sérült

Közlekedési baleset szemtanúit keresik a székesfehérvári rendőrök a körülmények mind körültekintőbb tisztázása érdekében.

Székesfehérváron, a Mátyás Király körút – Szabadságharcos út kereszteződésében 2012.07.26-án 15 óra 30 perckor egy Seat típusú személygépjármű rendőrségi szolgálati motorkerékpárral ütközött. A baleset során a szolgálati motorkerékpárral közlekedő rendőr nyolc napon belül gyógyuló, könnyű személyi sérülést szenvedett.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya szemtanúk jelentkezését várja a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

Kérik, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval tud szolgálni, jelezze azt a 22/541-600 25-97 melléken, vagy hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívók bármelyikét.

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.