Szórakozás

Durván megkopaszodott Naomi Campbell

Hiába van túl a negyvenen is fantasztikus teste Naomi Campbell-nek, a feje közepéig kihullott haja elrontja a látványt.

Azon már sokan nem akadnak fenn, ha Naomi Campbell fedetlen bájai néznek vissza rá az egyik magazinból. Viszont, ha a meztelen koponyájába ütközik tekintetünk, akkor bizony elkerekedik a szemünk. A negyvenkét éves topmodell ugyanis rettenetesen kopaszodik. Gyakorlatilag a feje közepéig nincs haja, ami nem éppen a legszebb látvány. Annak ellenére, hogy homloktól lefelé a lehető legkisebb kivetnivalót sem találni a testén.


Nem a legszebb látvány egy kopaszodó topmodell

Naomi kopaszodás nem újkeletű, hiszen már évek óta látni, hogy a halántékán gyakorlatilag csak pelyhek vannak. Viszont eddig fogalmunk sem volt róla, hogy haja előrefésülésével és a parókáival milyen csúnya foltot rejteget. Ez pedig elég sokkoló és lehangoló is egyben.

A brit divatlegenda csak magának köszönheti, hogy az alopécia miatt ritkább elöl a frizurája, mint orosz milliárdos lovagjának. Ugyanis hosszú időn keresztül hordott póthajat, ami tönkretette a hajhagymáit, és azok szép lassan elhaltak a plusz tehertől. Ez a folyamat megállítható lett volna, és kezeléssel helyre is lehet hozni, ha lemond a mű szépségkiegészítő viseléséről. Ám Naomi nem törődött az orvosa tanácsával, így most már csak a hajbeültetés segíthet rajta.


Minden szögből borzasztó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik