Szórakozás

Tűsarkúban állnak rajthoz a sztárok

Három év után a Glamour magazin idén is megrendezi a Stiletto Run futóversenyt. A feladat ismét a régi: közel százméteres távot kell teljesíteni a versenyző hölgyeknek egy minimum 8 centiméteres tűsarkúban. A nem mindennapi eseményen trendi hírességek is bebizonyítják, hogy egy-egy divatos lábbeli nem lehet akadálya egy kis futásnak.

Idén harmadik alkalommal Magyarországon is megrendezi a Glamour magazin a külföldön hatalmas sikert aratott Stiletto Run futóversenyét. A nevezők közel százméteres távot teljesítenek trendi ruhában és minimum 8 centiméteres sarkú divatos cipőjükben. A leggyorsabb hölgy fél millió forintnak örülhet majd, de díjazzák a legjobb cipőt és a legtrendibb ruhát is. A korábbi évekhez hasonlóan hazai hírességek is megmutatják, milyen gyorsak, ha magas sarkúban kell futásnak eredniük. Szeptember 8-án rajthoz áll többek között Iszak Eszti, a VIVA TV műsorvezetője is.

„Számtalan esetben meggyűlt már a bajom a magas sarkúkkal. Volt, hogy kitört sarokkal mentem haza, de ment már ki a bokám is. De az is emlékezetes volt, mikor szimplán csak akkora fájdalmam volt egy rosszul megválasztott magas sarkútól, hogy az út végén már inkább mezítláb gyalogoltam hazafelé” – árulta el Eszti, aki reméli, a versenyen minden rendben lesz a cipőjével.

A sztárfutam másik ismert indulója, Szikszai Johanna topmodell már többször eredt futásnak magas sarkúban, így a feladat nem lesz idegen számára.

„Olyan alkalmakra nem emlékszem, amikor kényelmes cipőben kényszerültem volna futásra, mindig magas sarkúban kerül egy nő ilyen szituációba. Sebaj, ilyenkor is gond nélkül felveszem a nyúlcipőt. Általában a villogó lámpán szaladok át, de modellként a legnagyobb futásokra a divatbemutatók backstage-eiben kerül sor, amikor két percünk van átöltözni” – mesélte Johanna.

Az idei Stiletto Run-on Eszti és Johanna mellett rajthoz áll Muri Enikő, az RTL klub műsorvezetője, Mádai Vivienn és Lola is. A hírességeket és a verseny indulóit Szentgyörgyi Romeo melegíti be a helyszínen.

GLAMOUR Stiletto Run – 2012. szeptember 8. / Westend, Millenium tetőkert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik