Szórakozás

Küszöbön az esküvő Cseh Lacinál?

cseh-laszlo(210x140)(1).jpg (cseh lászló, )
cseh-laszlo(210x140)(1).jpg (cseh lászló, )

Az olimpikon édesanyja, Hoffmann Rozália bízik benne, hogy fia hamarosan elveszi barátnőjét, Diát, akivel öt éve alkotnak egy párt.

Viszontagságokkal teli olimpián van túl Cseh Laci, aki nemrég érkezett haza Londonból. Olimpikonunk mellett szinte végig ott volt édesanyja, aki telefonon tartotta a lelket az úszóban. Erre szükség is volt, hiszen Cseh Laci nagyon letört, amikor az első versenyszámban nem sikerült azt hoznia, amit szeretett volna.

Négy éve erre készült és ez az olimpiai arany nagyon hiányzik a gyűjteményéből. Nagyon nehéz neki ebből továbblépni, de sikerült” – árulta el a Mokkában az olimpikon édesanyja, aki telefonon bíztatta fiát. „A 400 vegyes után rögtön hívott. Sokat jelentett, hogy rögtön utána tudtunk beszélni. Akkor azt mondtam neki: ’Most nehogy ledobjuk a vasmacskát, megyünk tovább előre, mert még van két szám’. Próbáltam lelket önteni belé, hogy túllépjen a helyzeten és előre nézzen” – nyilatkozta Hoffmann Rozália, aki együtt örült fiával a bronzéremnek.

„Nagyon örültem, hihetetlen volt mennyien szurkoltak ott a helyszínen is” – emlékezett vissza az édesanya, aki azt is elárulta, hogy fia a magánéletben is sikeres. Laci ugyanis öt éve alkot egy párt szerelmével. „Laci nagyon hűséges típus. 2007 óta vannak együtt a barátnőjével, Diával, akivel együtt is élnek. Bízom benne, hogy esküvő lesz a dologból” – vallotta be a büszke édesanya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik