Szórakozás

Arcát vesztette Tóth Gabi párja

toth-gabi(960x640)(1).jpg (tóth gabi, megasztáros, )
toth-gabi(960x640)(1).jpg (tóth gabi, megasztáros, )

A fiatal focista új klubjánál azt szeretnék, a fiú ne pózoljon Tóth Gabi mellett.

Nem szerepelhet közös fotókon Tóth Gabi és párja, Rasztovits Dávid – sokkol hírével a Bors. A lap szerint a boldog kapcsolatban élő fiatalok életét az keseríti meg, hogy Dávid az FTC-től új focicsapatba, a harmadosztályú Soroksárhoz került, ahol jobban odafigyelnek a sportoló magánéletére is.

Épp ezért azt kérték az ifjú pártól, hogy egyelőre Dávid ne szerepeljen a sajtóban közösen híres barátnőjével.

Leültünk beszélgetni Dáviddal, ahol szó volt arról is: nem tesz jót a karrierjének, hogy csak Tóth Gabi párjaként emlegetik – mondta a lapnak Szűcs Mihály, az NB III-as Soroksári SC szakmai igazgatója. Ahogy elkezdi rugdosni a gólokat, akkor állunk a sajtó rendelkezésére – tette hozzá az igazgató.

Rasztovits ezzel kapcsolatban azt mondta: „Gabival nagyon boldog vagyok, és arra törekszem, hogy ez minél tovább így maradjon, de akárcsak neki, nekem is megvan a szakmai életem. Most azért kell keményen dolgoznom, hogy a pályán is megálljam a helyem” – A Bors természetesen megkereste Tóth Gabit is, aki helyett menedzsere nyilatkozott: – Ez a döntés teljesen magától értetődő, hiszen Gabi és Dávid a magán­életben ugyan egy pár, de a szakmai karrierjük külön történet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik