Szórakozás

Le akarják járatni Nagy Ferót?

nagy-fero(2)(210x140)(1).jpg (nagy feró, )
nagy-fero(2)(210x140)(1).jpg (nagy feró, )

Az egyik napilap állítása szerint panaszkodtak a rajongók Nagy Feró debreceni koncertje miatt. Az újság szerint a rajongók nem voltak elégedettek a színvonallal. Feró közösségi oldalán, képekkel cáfolja a buli laposságát.

Szinte nincs olyan hét, amikor a Beatrice – élén Nagy Feróval – ne adna koncertet. A zenekar fellépési naptára tele van, és minden felkérésnek igyekeznek eleget tenni. Feró közösségi oldalán ráadásul özönlenek a koncert utáni köszönetnyilvánítások, a legtöbb rajongó elismerésének és hálájának ad hangot, amiért a Beatrice zenéjére rophatta.

Ennek ellenére az egyik napilap korábban azt állította, hogy Feró debreceni fellépése után több panasz is érkezett a koncert színvonala miatt. A napilap két, az énekes közösségi oldalára érkezett reklamálásra hivatkozik, melyekben arról számolnak be a rajongók, hogy a legendás csapat fénye megkopott, a buli pedig nem a legjobb hangulatban telt.

Az X-Faktor mentora akkor csak annyit reagált a nemtetszést nyilvánító bejegyzésekre, hogy nem tud mindenkinek megfelelni. Így előfordul, hogy akad, akinek tényleg nem jön be a stílusuk.

Az ominózus bulin készült fotók tanúsága szerint a hangulat igencsak a tetőfokon lehetett a Beatrice fellépésekor. A képeken jól látható, hogy a tömeg majd szétszedte Ferót és a bandát. A koncerten egy gombostűt sem lehetett leejteni, olyan nagy volt az érdeklődés.

Nagy Ferót szinte szétszedte a tomboló tömeg

Fotó: Facebook

Nagy Feró szerint a képek is azt igazolják, hogy ők beleteszik a maximumot minden fellépésbe. Szerinte a negatív bejegyzések egyáltalán nem helyénvalók, csupán le akarják járatni őt és zenekarát.

“Panaszkodtak a rajongóim – írja az egyik napilap. Mellékelek pár képet a rajongóimtól. Nem túl jó minőségűek, hiszen telefonnal fotózták. A lényeg látható! Ilyen egy rossz buli? Amúgy nem haragszom senkire” – írta közösségi oldalán Nagy Feró, aki nem kíván többet foglalkozni a negatív visszhangokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik