Szórakozás

Hámori Gabriella vizes élményeiről mesélt

A gyönyörű színésznő nem titkolja, imád fürdeni, legyen szó a Balatonról, bármely tengerpartról vagy akár az otthoni, mindennapos tisztálkodásról. A lakásában kialakított fürdőszoba kiemelt szerepet tölt be hétköznapi rutinjában, és az ott töltött időt wellnessüdülésként értékeli.

Hámori Gabi nemrégiben tért vissza Balatonföldvárról, ahol a munkát sikerült szórakozással és kikapcsolódással is összekötnie. Művészeti alkotótábor keretein belül, 10 napon át segítette a színház iránt érdeklődő, 9-18 éves fiatalokat.

„Az átváltozások tematikáját dolgoztuk fel, például William Shakespeare darabjain keresztül. Talán az idei csoport volt az egyik legintenzívebb társaság, ámulva csodáltam a kisebbek tehetségét és lelkesedését. A nagyobbakat az én-tudat már némileg blokkolja, a kicsiknél viszont lenyűgöző, hogy mennyire szárnyal a képzeletük, milyen szabadsággal és odaadással kivitelezik a feladatokat” – mesél tapasztalatairól Gabi, és azt is elárulta, a munkát gyakran követte egy közös fürdőzés a Balatonban.

A színésznő tervezi, hogy a szezonban még ellátogat a Balatonhoz, ám időközben eltöltött néhány napot a horvát tengerparton is. A Dove 5 lépéses szépségprogramjának megtestesítője a sós és az édes vizet egyaránt szereti, de a feltöltődést számára az otthoni fürdőzés ugyanúgy meghozza:

„Otthonomban a hangsúly érdekes módon, a fürdőszobában van, amelynek éke egy hatalmas nagy kád. Nem járok wellnessüdülésekre, viszont az az idő, amit ebben a helyiségben töltök, a lelkemnek hasonló felfrissülést eredményez. Ilyenkor sorra veszem a kedvenc szépségápolási termékeimet, a Dove tusfürdőkből például a napszaknak és a bőröm állapotának megfelelően választok, az illatot pedig az aktuális kedvem határozza meg” – enged betekintést fürdőszobai rutinjába Gabi.

A kádban való fürdést egy különleges alkalomnak tartja, amikor az ember a szokásosnál valamennyivel több időt szánhat magára és a rítusra, megpihenhet, relaxálhat közben.

„Erre általában hetente egyszer kerül sor, tusolni azonban reggel és este is szoktam. Utóbbit akkor sem hagyom ki, ha hajnalban érkezem haza, mert nem tudok úgy ágyba bújni, hogy ne szabaduljak meg a színpad és a játék természetes velejárójától, a piszoktól. Ilyenkor inkább nyugtató illatú tusfürdőket használok” – mondja az álomszép bőrű színésznő, és hozzáteszi, reggel a citromfű, az uborka vagy a japán cseresznyevirág illata frissíti fel, amely egy bögre teával kiegészítve, a legpraktikusabb napindító a számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik