Szórakozás

Barátnője elvesztéséről vallott Muri Enikő

Az X-Faktor felfedezettje elárulta, a hirtelen jött népszerűség miatt elvesztette egyik legjobb barátnőjét, akivel hosszú ideje nem beszélnek.

Hihetetlen népszerűség, siker és csillogás – ez vár szinte minden tehetséges énekesre, aki lehetőséget kap arra, hogy az X-Faktorban megcsillogtathassa tudását. Mindez Muri Enikőnek is megadatott, akinek karrierje csak egyre feljebb ível a műsor óta.

Azonban nem mindenre hat kedvezően a rivaldafény. Muri Enikő most először mesélt arról, hogy egy barátsága éppen emiatt jutott zsákutcába. „Sajnos nem mondhatom azt, hogy a barátságaim nem sínylették meg a nagy felhajtást. Volt egy barátnőm – vagy talán még az is, nincs eldöntve – akivel öt évig egymás mellett ültünk az iskolapadban. Minden kis titkunkat megosztottuk egymással, de ez ma már nincs” – mesélte a Csak csajokban Muri Enikő, aki nem érti, miért szakadt félbe kötelékük.

„A műsor alatt még csak-csak jelentkezett és én is kerestem, amikor volt időm. Utána viszont, mintha megszűnt volna létezni ez az egész barátság” – árulta el az énekesnő, akinek fáj, hogy kapcsolatukat ilyen törés érte.

„Nekem ő egy fontos személy volt az életemben. Nagyon fáj, hogy ő nem keresi a társaságomat” – nyilatkozta Muri Enikő, aki szerint a távolság csak tovább ront a helyzeten. „Ha nem tudunk gyakran találkozni, akkor nem beszélünk. Én ezt egy rossz felfogásnak tartom” – árulta el az X-Faktor felfedezettje, aki ennek ellenére nem szűkölködik barátokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik