Szórakozás

A nők többsége Bosszúra éhes

Gyűlölet, féltékenység és kegyetlenség: a Bosszú című sorozat két lebilincselő női karaktere válogatott praktikákkal teszi tönkre az ellenségeit, egészen addig, amíg egymás útjába nem állnak. A luxussal fűszerezett női hadjárat az elmúlt évben meghódította a világot. Premierje óta Amerikában a 18-34 közötti női nézők kedvence, akiknél a sorozat még a CSI-nál is népszerűbb.

Victoria Grayson élete első pillantásra tökéletes: gyönyörű, mérhetetlenül gazdag, csodálatos családja van. Az idilli képet azonban hazugságok és titkok hálója tartja össze. Amikor az ismeretlen Emily behálózza a fiát, és sorra fájdalmas sebeket tép fel, minden erejét arra fordítja, hogy fenntartsa a látszatot és elüldözze a fiatal lányt. Félelme nem alaptalan, hisz a bájos szomszéd valójában azért tért vissza, hogy megbosszulja édesapja halálát, és tönkretegye „Hamptons királynőjének” életét.

Bosszúhadjáratuk azonban nem egyszerűen a jó és a rossz összecsapása. Épp úgy, ahogy a kegyetlen Victoria Grayson-t is láthatjuk majd sebezhető áldozatként, Emily kíméletlen, sötét oldala is megmutatkozik előttünk.

Épp ez a színészi kihívás volt az, ami Madeleine Stowe-t, a Victoria Graysont alakító Golden Globe-díjas színésznőt lenyűgözte, amikor megkapta a forgatókönyvet.

„Ha gazemberekről és hősökről beszélünk, hol is van a határvonal? Mi különbözteti meg őket pontosan? Ha az én, vagyis Victoria szemszögemből nézünk csak egy jelenetet: egyszer megjelenik egy fiatal nő (Emily) a partimon, és két másodpercen belül közli velem, hogy a férjem megcsal. Mégis ki csinál ilyet? Ki a kegyetlen? Minden attól függ, kinek a szemszögéből nézzük”

„Fantasztikus jeleneteink vannak. Olykor vicces, szórakoztató, vagy épp édes dolgok történnek velünk, mint egy rózsaszín álomban, de mindkettőnk célja ugyanaz, hogy elkapjuk a másikat. Igazán összetett a karakterek kapcsolata, és fantasztikus ezt Madeleine-nel eljátszani, briliáns nő” – tette hozzá a fiatal színésztehetség, Emily VanCamp, aki kivételes lehetőségnek tartja, hogy együtt játszhat az Utolsó Mohikán sztárjával.

A társasági játszmák és a női csatározások köré épített történet a tévénézőket is meggyőzte. Amerikai premierjét több mint 10 millióan követték figyelemmel, műsoridejében azóta is a 18-34 éves női közönség első számú sorozata, maga mögé utasítva még az azonos időben futó CSI sorozatot is.

A Bosszú augusztus 22-én, szerdán 20.10-kor debütál az M1-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik