Szórakozás

Súlyos egészségügyi gondokkal küzd Molnár Anikó

Bár a múlt heti mellvizsgálat megállapította, hogy aggodalomra nincs oka, rögtön utána furcsa és aggasztó laboreredményekkel kellett szembesülnie.

Nem csaphatjuk be a szervezetünket, hiszen minden lelki változás, feszültség kihat egészségi állapotunkra. Igaz Anikó esetében nincsen szó magánéleti válságról, az utóbbi két évben kizárólag a karrierjére összpontosított. Ideg- és hormonrendszere azonban “lekövette” az eseményeket, így azt is, hogy nagy önállóságával és függetlenségével szabályosan „férfiasította” magát. Anikó az elmúlt években a szerelmet is megtagadta magától, senkivel sem randevúzott, így nem csoda, hogy hormonháztartása fejre állt.


„Amikor közölték velem, hogy a leleteim szerint egy hatvanéves nagymama vagyok, se köpni, se nyelni nem tudtam! Hisz akkor még a mammográfiai vizsgálat eredményeinek örültem: az általam tapintott csomók nem mutatnak rosszindulatú elváltozást, vagyis szerencsére indokolatlanul virrasztottam át álmatlanul annyi éjszakát. S erre tessék, máris itt az újabb gondolkozni, izgulni való: a laboreredmények a hormonjaimról. Én még soha sem hallottam olyat, hogy valaki jóval öregebbnek tűnik a leletei szerint, mint ahány éves valójában” – mesélte Anikó.

Hogy miként próbál rendbejönni Anikó a Story magazin legfrissebb számából kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik