Szórakozás

Súlyos krízisen van túl Bíró Ica

Bíró Ica (divat, bíró ica, )
Bíró Ica (divat, bíró ica, )

Bíró Ica három közeli barátja is eldobta az életét a válság miatt. Az exmodell szörnyű krízist élt át.

Szörnyű időszakon van túl Bíró Ica, aki három közeli barátját is elveszítette az utóbbi időben. A Metál Ladyt szörnyen megviselte az elmúlt időszak. „Három barátom halt bele abba, hogy nem tudták fizetni a folyamatosan emelkedő lakáshiteleiket. Nagyon megsirattam őket, és bevallom, komolyan elgondolkoztam az életemen: mi mit ér meg…” – mesélte a szőkeség a BEST magazinnak.

A drámai fordulatok azonban nemcsak elgondolkodtatták Bíró Icát, hanem komoly lépésekre is sarkallták. Jónéhány szeretett darabjától, emlékeitől válik meg az exmodell, hogy leszámolhassan a múlttal és új életet kezdhessen.

„Kiárusítom a régi életem kellékeit, de nem bánom. Ezekkel a darabokkal valakinek még örömöt tudok szerezni, úgyhogy akinek kell, hozzájuthat. Van közöttük olyan is, ami egy szép fotózás emléke, de olyan is, ami még a Metál Lady-korszakomból való” – nyilatkozta az exmodell, akinek nemcsak lelkileg, hanem testileg is rendbe kell hoznia magát. „Régen napi rendszerességgel másfél órákat edzettem a tökéletes alakért. Most van rajtam egy kis felesleg, de szerencsére ismerem a titkot, és egy hónap alatt formába tudom hozni magam” – árulta el a jelenleg is szingli Bíró Ica.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik