Szórakozás

Íme, a világsztár magyar kisfia

roberto-carlos(960x640)(1).jpg (roberto carlos, )
roberto-carlos(960x640)(1).jpg (roberto carlos, )

Roberto Carlos Magyarországon élő kisfia immár 5 éves. Anyukája nem élt házasságban a híres focistával, de a világsztár gondoskodik a gyerekről.

Az RTL Klub Fókusz című műsora hosszasan egyeztette a szőke szépséggel az interjút, ám most végre a fiatal édesanya beadta a derekát és a kisfiát is megmutatta. A kis Cristofer már most olyan, mint édesapja, ráadásul a sportban is nagyon tehetséges – állítják a rokonok.

„Lehet, hogy mi nem élünk együtt, de telefonon tartjuk a kapcsolatot. Cristofer sokat beszél az édesapjával. Szerencsére minden jelentős kérdésben egyetértünk. Minden fontos dolgot egyeztetünk” – mondta a gyermek édesanyja a Fókusznak adott interjúban.

Arról is beszámolt, hogy bár Roberto Carlos egyre elfoglaltabb, de azért havonta egyszer van ideje magyar családjára is, ilyenkor közös programokat szerveznek.

Az anyuka leszögezte, sokáig azért nem akarta megmutatni kisfiát, mert sértő dolgok jelentek meg róluk, miszerint a gyerek egy egyéjszakás kalandból fogant, pedig állítása szerint ez nem így van. Elmesélte, a világsztár udvarolt neki és a kicsi szerelmük gyümölcse.

Mint ismeretes, Roberto Carlosnak állítólag hét gyermeke van, több házasságon kívül született. A bennfentesek azt állítják, mindezek ellenére a sztár legtöbbet Cristoferrel foglalkozik. Roberto szerint a kisfiúról körülbelül 10 évesen derül majd ki, lehet-e belőle világklasszis labdarúgó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik