Szórakozás

Sztárdömping a Unique Fesztiválon!

Tinilányként Rick Astley-poszter díszelgett a szobád falán? Buliztál Kim Wilde és DJ Bobo dalaira? Akkor neked való programot ajánlunk augusztus 23–25 között. Irány a Budavári Palota és a Unique Fesztivál, ahol nem csak a nyolcvanas évek világsztárjaival bulizhatsz!

Egyedülálló helyszín, egyedülálló élmény! A Budavári Palotában először rendezik meg a Unique Zenei Fesztivált, ahol három nap alatt a legkülönbözőbb stílust képviselő előadók és együttesek gondoskodnak a páratlan zenei élményről.

A fesztivál keretében a nyolcvanas–kilencvenes évek és napjaink hazai és külföldi sztárjai lépnek fel.

A központi helyszín a Hunyadi udvar (amely minden jegytípussal látogatható), ahol a koncertélmény mellett finom ételek és italok gazdag választéka várja a vendégeket. A koncerteknek két helyszín, a városra panorámás kilátással szolgáló – a fesztivál ideje alatt Unique Teraszra keresztelt – Savoyai Terasz, valamint a Unique Aréna (Oroszlános udvar) ad otthont.

A fesztivál egyik különlegessége, hogy a különböző helyszínekre különböző napijegyekkel is bejuthatsz, így az ízlésednek megfelelően állíthatod össze saját fesztiválprogramod, mindössze egy koncertjegy áráért.

A Unique Zenei Fesztivál nyitónapján, csütörtökön igazi sztárparádé várható, a nyolcvanas évek rock- és poplegendái lépnek színpadra.

A Unique Terasz első fellépője a magyar rockzene történetének egyik legmeghatározóbb együttese, a Piramis, amelyet a nyolcvanas évek karcos hangú rockdívája, Bonnie Tyler követ.

A másik helyszín, a Unique Aréna programját az elmúlt évtizedek egyik sztárcsapata, a Neoton Família élő koncerte nyitja meg, és ez még csak a kezdet!

Ezen az estén a nyolcvanas évek egyik szexszimbóluma, a brit énekesnő, Kim Wilde, majd a többszörös platinalemezes, Brit Award-díjas Rick Astley ad fergeteges élő koncertet. Szombaton a kilencvenes évek sztárja, DJ Bobo kápráztatja el a nézőket.

A fesztivál teljes programja a www.uniquefestival.hu oldalon található. A jegyek nagyon fogynak, ha ott szeretnél lenni, biztosítsd a helyed mielőbb!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik