Szórakozás

Megöli magát az édes gyereksztár, Macaulay Culkin

Barátai szerint megállíthatatlanul száguld a halál felé a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, annyit drogozik.

Az év elején az egész világot megdöbbentette, hogy mennyire rosszul néz ki Macaulay Culkin. Akkor csak sejteni lehetett, hogy a drogproblémája tért vissza, most viszont már biztos, hogy újra kábítószerezik. Legközelebbi barátai több újságnak is megerősítették, hogy Macaulay függő. Rengeteget heroinozik, és a vényköteles fájdalomcsillapítókat is  marékszámra tömi magába, amikor pedig lazulni szeretne, a fűhöz nyúl. A manhattani lakását valóságos drogbarlanggá alakította át, ahol a hasonló érdeklődési körrel rendelkező ismerőseivel pusztítja magát naphosszat.

Az egykori gyereksztár nemcsak anyagilag kezd rámenni havi több ezer dolláros szenvedélyére, de az egészsége is komoly veszélyben van. A barátai attól félnek, hogy a drog rövid időn belül el fogja pusztítani.

A 31 éves színész lecsúszásának több oka is lehet, ugyanis nem alakult éppen a legfényesebben az élete. A karrierje tönkremenetelét már sikerült megemésztenie, de aztán halálra gázolták a nővérét, elveszítette jó barátját, Michael Jacksont, és nyolc év után még Mila Kunis is elhagyta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik