Szórakozás

Besurranókat fogtak el hajnalban

Koppán Viktor

2012. 08. 01. 12:21

Még a helyszínen elfogták őket.

Szerdára virradóra arról érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy két férfi mászik be egy Rigó utcai családi ház kerítésén. Az eseménysort a szomszéd észlelte és egy percig sem hezitált, már hívta is a rendőrséget Tájékoztatta a Fehérvár24-et R. Szabó Ágnes a megyei rendőrség szóviője.

A szomszéd jó érzékkel pont akkor nézett át a tulajdonosok távolléte miatt gondjaira bízott családi házra szerdára virradó éjjel, amikor azt látta, hogy két férfi mászik át a házat körbevevő kerítésen. Nem tétovázott, haladéktalanul tárcsázta a rendőrség segélyhívó számát.

A bejelentésre több egység érkezett a helyszínre. A Rigó utca és Gombócleső utca felől érkező járőr autó láttán a kerítésen éppen menekülni készülő két férfi visszaugrott a telekre, hogy a másik oldalon oldjon kereket, de elszámították magukat. Innen érkezett ugyanis a járőrök másik csoportja, hiszen számítottak arra, hogy a saroktelken lévő házból több irányból is menekülhetnek a tettesek. A 21 éves zámolyi férfinek és a társaságában lévő 17 éves fehérvárinak esélye sem volt elszaladni, a járőrök elfogták és előállították őket. Kihallgatásuk még tart.

Egy másik besurranás tettesét még keresi a rendőrség. Kedd este egy Budai úti földszinti lakás ajtaján lévő nyitott kisablakon nyúlt be ismeretlen tettes, majd belülről kinyitotta a bejárati ajtót. Az előszobában hagyott táskából pénztárcát, iratokat, készpénzt és bankkártyát vitt el. A pontos lopási kár egyelőre nem ismert. A rendőrség egy korábban kiadott összeállításában a nyitott ajtók-ablakok veszélyeire figyelmeztet!

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Győr, 2017. szeptember 8.
A győri Tesco hipermarket áruház 2017. szeptember 8-án. Az áruházlánc sajtóosztályának tájékoztatás szerint az áruházak többsége a dolgozók egy részének sztrájkja ellenére továbbra is nyitva tart.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Öngyilkos akciót hirdetett a Tesco?

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.