Szórakozás

A pénztárcát vitte volna… elfogták

A hölgy lélekjelenlétének köszönhetően nem járt sikerrell. A gyors rendőri intézkedés eredményeként a tettes is kézre került

Tíz óra előtt nem sokkal telefonálni állt meg egy kerékpáros nő a Széchenyi út – Hosszúsétatér között lévő gyalogos átjáró melletti parkos részen, amikor mellélépett egy fiatal férfi és kiemelte a táskájából a pénztárcáját. Az asszony ráfogott a pénztárcát tartó kezére, kivette belőle a tárcát, így a lopás kísérleti szakban maradt. A tettes elmenekült, tájékoztatta a Fehérvár24-et R.Szabó Ágnes a megyei rendőrség szóvivője.

A sértett haladéktalanul értesítette a rendőrséget a történtekről. A helyszínre küldött járőrök a közelben fogták el a 22 éves székesfehérvári férfit, akit előállítását követően a nyomozók lopás vétség kísérlet és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség kísérlet mellett visszaélés okirattal vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is kihallgattak. A megindított eljárást tovább folytatják a fehérvári nyomozók az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik