Szórakozás

Az olimpiai faluban Abaházi Csabát hallgatják

A Class FM elhozza az ötkarikás játékok legizgalmasabb pillanatait, a sportolókhoz pedig eljuttatja a hallgatók személyes üzeneteit. A rádió exkluzív tudósítója Kovács Kokó István megsúgta, hogy az olimpiai faluban is Class FM szól. Abaházi Csaba Kívánságműsorában így minden a magyar küldöttség körül forog, egészen a világ legrangosabb sporteseményének végéig.

Abaházi Csabát is elkapta az olimpiai láz. A Class FM hallgatói ugyanis a Kívánságműsoron keresztül igyekeznek eljuttatni üzeneteiket és jókívánságaikat az olimpiai faluba.

„Bátran kijelenthetjük, hogy a szurkolók a Class FM-et hallgatják. Tudósítónk, Kokó betekintést enged a hallgatóknak az ötkarikás játékok kulisszái mögé, és elárulta, hogy az olimpiai faluban interneten keresztül mindenki a Class-t hallgatja. A kívánságműsorban hallgatóink üzenhetnek a sportolóknak, így biztatják őket és erőt adnak nekik a sikerekhez.” – mondta el Abaházi.

A Kívánságműsor vezetője azt is elárulta, hogy a hallgatók körében a vízilabda válogatott a legnépszerűbb, de megvannak a személyes kedvencek is.

„A legtöbben a vízilabda válogatottnak üzennek, gondolom, nem árulok el titkot azzal, hogy főleg a hölgyek körében népszerűek a Keménylegények. De vannak visszajáró üzenőink is, Berni nevű hallgatónk minden nap küld egy sms-t, amelyben Vajda Attilát bíztatja az egész lakóközösség nevében, ugyanis a kenus a szomszédjuk.” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője.

Ajánlott videó

Videó
Docskocs Zsuzsa 64 éves, közel 30 éve lélegeztetőgéppel él. Lassan romló állapotával gyermekként szembesült. Amíg nem volt géphez kötve, programozóként dolgozott, és ma is gondozza saját honlapját, ahová festményeit, rajzait tölti fel.