Szórakozás

Az olimpiai faluban Abaházi Csabát hallgatják

24.hu
24.hu

2012. 07. 31. 10:56

A Class FM elhozza az ötkarikás játékok legizgalmasabb pillanatait, a sportolókhoz pedig eljuttatja a hallgatók személyes üzeneteit. A rádió exkluzív tudósítója Kovács Kokó István megsúgta, hogy az olimpiai faluban is Class FM szól. Abaházi Csaba Kívánságműsorában így minden a magyar küldöttség körül forog, egészen a világ legrangosabb sporteseményének végéig.

Abaházi Csabát is elkapta az olimpiai láz. A Class FM hallgatói ugyanis a Kívánságműsoron keresztül igyekeznek eljuttatni üzeneteiket és jókívánságaikat az olimpiai faluba.

abaházi csaba (abaházi csaba, olimpia, class fm, )

„Bátran kijelenthetjük, hogy a szurkolók a Class FM-et hallgatják. Tudósítónk, Kokó betekintést enged a hallgatóknak az ötkarikás játékok kulisszái mögé, és elárulta, hogy az olimpiai faluban interneten keresztül mindenki a Class-t hallgatja. A kívánságműsorban hallgatóink üzenhetnek a sportolóknak, így biztatják őket és erőt adnak nekik a sikerekhez.” – mondta el Abaházi.

A Kívánságműsor vezetője azt is elárulta, hogy a hallgatók körében a vízilabda válogatott a legnépszerűbb, de megvannak a személyes kedvencek is.

„A legtöbben a vízilabda válogatottnak üzennek, gondolom, nem árulok el titkot azzal, hogy főleg a hölgyek körében népszerűek a Keménylegények. De vannak visszajáró üzenőink is, Berni nevű hallgatónk minden nap küld egy sms-t, amelyben Vajda Attilát bíztatja az egész lakóközösség nevében, ugyanis a kenus a szomszédjuk.” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.